Стали відомі подробиці пожежі в київській 16-поверхівці, під час якої помер вогнеборець

Причину загорання з'ясовують експерти.

Учора, 29 січня, в Солом'янському районі Києва в 16-поверхівці на бульварі Івана Лепсе, 36, сталася пожежа в двокімнатній квартирі на 14 поверсі. Під час гасіння помер 36-річний пожежник столичної Державної пожежно-рятувальної частини №18 старший сержант служби цивільного захисту В'ячеслав Потапенко.

Про це повідомляє Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у м. Києві.

Вогонь вдалося приборкати і він не поширився на інші оселі.

"Внаслідок пожежі згоріла одна кімната, закопчені стіни та стеля квартири. На місці події працювало сім одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 46 чоловік особового складу підрозділів ГУ ДСНС України у м. Києві, оперативна група на чолі з начальником Головного управління ДСНС України у м. Києві Андрієм Ватоліним. Попередня причина пожежі та розмір матеріальних збитків встановлюються", – ідеться в повідомленні.

Остаточну причину смерті вогнеборця поки не встановили. Відомо, що йому стало зле під час гасіння. Колеги допомогли спустити його з 14 поверху. Помер він у кареті "швидкої допомоги", зазначила в коментарі ТСН.ua начальник cектору зв'язків із ЗМІ та роботи з громадськістю ГУ ДСНС України у м. Києві Світлана Водолага. Вона запевнила, що під час гасіння чоловік був у спеціальній масці та в захисному спецодязі.

У загиблого залишилися дружина та двоє доньок – 13 років та 4 місяці.

Повʼязані теми:

Наступна публікація