У Києві на вихідних перекриють низку центральних вулиць

У Києві на вихідних перекриють низку центральних вулиць

Фото: УНІАН

КМДА пропонує водіям альтернативні маршрути.

У Київський міській адміністрації попередили, що у суботу, 11 червня, ввечері будуть перекриті центральні вулиці міста.

11 червня з 20:00 до 22:00 на час проведення пробігу "Kyiv Night Run" рух буде перекрито за таким маршрутом: вул. Еспланадна – вул. Саксаганського – вул. Шота Руставелі – вул. Жилянська – вул. Велика Васильківська – вул. Фізкультурна – вул. Антоновича – вул. Жилянська – вул. Льва Толстого – вул. Саксаганського – вул. Еспланадна.

У КМДА перепросили за незручності у водіїв та попросили із "розумінням поставитися до тимчасових незручностей та, за можливості, обирати інші маршрути руху".

До слова, у неділю, 12 червня, у зв'язку із проведення "Маршу рівності" з 6:00 до 12:00 буде перекритий рух на п'ятьох центральних вулицях:  Терещенківська, Володимирська, Льва Толстого , Антоновича та  Велика Васильківська. Крім того, буде закрита на вихід станція метро "Площа Льва Толстого".

На сайті КМДА для водіїв пропонують альтернативні маршрути для руху.

Нагадаємо, що раніше українець Євген Глива переміг у благодійному забігу в Австрії, який проходив у рамках світового марафону Wings For Life World Run. Українець пробіг 68 км за 4,5 години, обігнавши 130 тисяч учасників. Кошти, виручені від марафону, будуть направлені на лікування травм опорно-рухового апарату. На цьогорічному марафоні вже зібрали 6,5 млн євро із внесків учасників.

Повʼязані теми:

Наступна публікація