У Києві п'яний водій збив поліцейського та провіз його на капоті

У Києві п'яний водій збив поліцейського та провіз його на капоті

У Києві п'яний водій збив поліцейського та провіз його на капоті

Фото: facebook.com/Патрульна-поліція-України

Після того він спробував втекти, але впав і розбив носа.

У Києві 31-річний водій на червоних "Жигулях" влаштував ДТП, а коли поліцейські складали на нього протокол за порушення ПДД, він збив одного з патрульних.

У прес-службі Патрульної поліції України зазначають, що чоловік пошкодив припаркований Audi та втік. За три хвилини патрульні зупинили водія. Вони визначили, що рівень алкоголю в крові порушника майже в 9 разів перевищував допустимий.

"Патрульні взялися оформлювати протокол за кермування в нетверезому стані. Як раптом, водій, що досі здавався спокійним, миттєво ускочив до свого авто та рушив з місця. Більше того — п'яний чоловік збив патрульного та провіз його на капоті. Він навіть пришвидшився, але йому пригрозили застосуванням зброї і "Жигулі" зупинились", - йдеться у повідомленні.

У поліції зазначають, що водій спробував втекти, але впав і розбив носа. Порушника затримали та викликали слідчих. Їм патрульні подали заяву на водія "Жигулів" за опір правоохоронцям.

Нагадаємо, у Києві біля метро Лук'янівська чоловік під час затримання вкусив одного з патрульних поліцейських за ногу. 

 

Водія, який вчинив ДТП та провіз київського патрульного на капоті, затримали.Свідок подзвонив на 102 та розповів, що ч...

Опубліковано Патрульна поліція України 29 лютого 2016 р.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація