У Києві п'яний водій Bentley "засівав" поліцейських доларами і гривнями

У Києві п'яний водій Bentley "засівав" поліцейських доларами і гривнями

Водію Bentley виписали три протоколи і тепер його можуть позбавити водійських прав. / Фото: facebook.com/Патрульна-поліція-України

Чоловіка зупинили за проїзд на червоне світло і тут почалася циркова вистава.

У неділю вранці, 16 серпня, поліцейський патруль у Києві зупинив водія на Bentley, який проїхав на червоне світло.

Коли водія зупинили, було видно, що він перебуває у нетверезому стані. Освідування на алкоголь показало перевищення допустимої норми удвічі, повідомляється на сторінці Патрульної поліції Києва у Facebook.

Чоловік поводив себе дещо неадекватно, час від часу підвищував голос на поліцейських, але апогеєм ситуації стало "засівання" доларами і гривнями трамвайної колії.

"Ця циркова вистава неподалік від київського цирку не справила враження на поліцейських, гроші віддали, три протоколи за трьома статтями КУпАП склали. От би суд ще позбавив права на кермування грошовитого засівальника", - йдеться у повідомленні поліції.

Нагадаємо, 13 серпня поліцейський патруль у Києві зупинив кортеж віце-президента УЄФА Григорія Суркіса через використання спецсигналів. Патрульні склали протокол за порушення порядку встановлення і використання спеціальних світлових або звукових сигнальних пристроїв. Григорій Суркіс підписав протокол і тепер має сплатити штраф у розмірі 8500 грн. Окрім того, поліцейські вилучили пульт керування спецсигналами.

Повʼязані теми:

Наступна публікація