У Києві озброєні люди у масках викрали з машини 500 тис. грн

У Києві озброєні люди у масках викрали з машини 500 тис. грн

У Києві озброєні люди у масках викрали з машини 500 тис. грн

Фото: УНІАН

На усю операцію їм вистачило 1,5 хвилини.

У Києві поблизу кіностудії О. Довженка троє невідомих у масках скоїли розбійний напад на машину, яка перевозила гроші, інкасовані з обмінних пунктів валют.

Повідомлення про напад столичні правоохоронці отримали о 15:40 у п'ятницю, 24 червня. Як передає кореспондент ТСН Антон Страшко, спочатку в інкасаційному автомобілі Hyundai було троє людей. Потім двоє з них відійшли і у цей момент ззаду під'їхала "Skoda Octavia", з якої вибігло троє людей у балаклавах.

Один з них кинувся на водія Hyundai і почав бити, другий розбив заднє скло машини та викрадав гроші, а третій прикривав спільників та погрожував пістолетом охоронцям кіностудії. На усе злочинцям знадобилося півтори хвилини, після того вони сіли у "Skoda" з водієм і швидко по тротуарах втекли.

Охоронець кіностудії Євген каже: злочинці викрали близько 500 000 гривень.

"Один зайшов з лівої сторони, зі сторони водія, відкрив двері, одразу водія почав бити. Наніс йому мінімально три удари точно", - каже охоронець.

Відомості про подію належним чином зареєстровані. Вирішується питання про внесення інформації до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України.

Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини нападу та розшукують підозрюваних.

Це не перший подібний випадок, який стався у Києві за останній час. Нещодавно неподалік від станції метро "Дорогожичі" невідомі напали зі зброєю на директора одного з товариств і відібрали велику суму грошей. Троє невідомих у масках заблокували на своїй автівці іномарку місцевого жителя та, погрожуючи пістолетами, забрали із салону його машини сумку з грошима. За словами 37-річного потерпілого, нападники відібрали в нього майже 1,5 мільйона гривень.

Повʼязані теми:

Наступна публікація