У Києві невідомі знищили популярну канатну переправу над Дніпром

У Києві невідомі знищили популярну канатну переправу над Дніпром

Люди в чорному прийшли о 4:00 годині ранку.

У столиці знесли популярну серед містян переправу через Дніпро. Це сталося рано вранці у суботу, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Від тролею, що перевозив людей із Правого берега на Труханів острів, лишилися тільки перерізані троси на піску та потрощена конструкція. Пильнував майно лише один охоронець, який був безпорадним перед невідомими людьми в чорному одязі, котрі прийшли о 4:00 ранку та назвалися працівниками київського благоустрою. Ці молодики вправно працювали бензопилкою. Єдине, що вдалося врятувати адміністрації – дороге американське обладнання для спусків: гальмівні системи, карабіни, спорядження, а також комп'ютерна техніка.

Працівники атракціону кажуть, що події були схожі на рейдерське захоплення. Від телекамер представники "благоустрою" обличчя ховають, а прості кияни за атракціоном шкодують і пов'язують його демонтаж із перерозподілом власності в столиці. В адміністрації Дніпровського району визнають, що знесення було санкціоноване, адже екстрім-розвага існувала незаконно. "Об'єкт не має жодних відповідних документів, жодних", - твердить начаьник відділу благоустрою та контролю за охороною природного середовища Олександр Побочний. Натомість власники наполягають, що документи були в наявності, тому тепер за тролей судитимуть, а збитки вимагатимуть повернути.

Кореспондент ТСН Вікторія Дмитренко

У Києві невідомі знесли популярну канатну переправу над Дніпром

У Києві невідомі знесли популярну канатну переправу над Дніпром

Повʼязані теми:

Наступна публікація