У Києві невідомі у балаклавах викрали іноземця і прив'язали його до батареї в орендованій квартирі

У Києві невідомі у балаклавах викрали іноземця і прив'язали його до батареї в орендованій квартирі

Зловмисники пограбували чоловіка і викрали його авто.

У Києві невідомі побили та зв'язали іноземця в орендованій квартирі, викравши його авто, телефони та гроші.

Про це повідомили у столичному відділі комунікації поліції.

"До чергової частини Оболонського управління поліції надійшла заява від громадянина іноземної держави про те, що під приводом бізнес-зустрічі четверо осіб у балаклавах позбавили його волі, "ув'язнивши" у невідомій квартирі", - йдеться у повідомленні.

За словами іноземця, зловмисники, погрожуючи ножем та вдаривши тупим предметом по голові, забрали у нього золотий перстень, 12 тисяч гривень, банківську картку та мобільні телефони, а також ключі від автомобіля "Рено" синього кольору та втекли.

Також чоловік розповів, що незабаром йому вдалося звільнитися від пластмасових хомутів, якими його прив'язали до батареї.

Як з'ясували в поліції, квартира, в якій утримували іноземця, була орендована.

Наразі правоохоронці порушили одразу три кримінальні провадження: за розбій, заволодіння автомобілем та викрадення людини, встановлюються усі подробиці інциденту, зловмисників розшукують.

Нагадаємо, раніше на Полтавщині невідомі у масках вдерлися до квартири студентів-іноземців і пограбували їх. Після цього нападники втекли, правоохоронці наздогнали чоловіків уже в іншому місті, під час затримання зловмисники погрожували копам підірвати гранату.

Повʼязані теми:

Наступна публікація