У Києві невідомі розгромили і підпалили циганський табір

У Києві невідомі розгромили і підпалили циганський табір

На циганський табір напали невідомі

Міліція намагається встановити особи нападників.

На циганський табір, що розташувався в одному з районів Києва, напали двоє молодиків.

Як повідомили "Комсомольской правде в Украине" у столичній міліції, невідомі вимагали від ромів терміново покинути місто.

"Вам тут не місце, забирайтеся з міста!", - кричали двоє хлопців, які ввечері вирішили навідатися до циганського табору, облаштованого неподалік від багатоповерхівок на Березняках.

Непрохані гості прийшли до ромів з каністрою бензину і свої погрози хлопці підкріплювали нецензурними словами і кулаками.

"За свідченнями свідків, це були двоє спортивних хлопців, вони зайшли до циганської кибитки, спочатку зажадали від циган зібрати свої речі і забиратися. А коли ті відмовилися, почали з ромами конфліктувати, зав'язалася бійка, - повідомили правоохоронці. - Після словесних перепалок і бійки молоді люди розлили горючу суміш, яку вони принесли з собою, підпалили і втекли".

Перелякані і збентежені мешканці табору кинулися гасити пожежу і почали телефонувати в міліцію. Пожежу вони погасили, жертв, на щастя, вдалося уникнути. Проте міліціонерам затримати нападників не вдалося.

Варто зазначити, що циганський табір на Березняках вже давно викликав багато запитань у місцевих жителів. Роми живуть тут у справжніх кибитках - напівкруглий навіс над возами затягнутий синьою плівкою.

Повʼязані теми:

Наступна публікація