У Києві невідомі із фаєрами та кувалдами потрощили авто біля посольства РФ

У Києві невідомі із фаєрами та кувалдами потрощили авто біля посольства РФ

У Києві невідомі із фаєрами та кувалдами потрощили авто біля посольства РФ

Невідомі із піротехнікою трощили авто із дипломатичними номерами / Фото: YouTube/Rhein Kyiv

За даними силовиків, напад вчинили близько 10 осіб.

У ніч на 6 березня у Києві група невідомих молодиків потрощила авто дипломатів біля посольства РФ на Повітрофлотському проспекті.

Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції у Києві.

Охоронці дипустанови стверджують, що до будівлі підійшло близько десяти осіб, які були одягнені у темний одяг, а у руках тримали фаєри. Вони почали бити припарковані авто. Загалом були пошкоджені три транспортних засоби: розбиті дзеркала та скло.

На місці інциденту силовики вилучили молоток, який лежав неподалік від місця події. Наразі розпочато кримінальне провадження за попередньою правовою кваліфікацією ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - до чотирьох років позбавлення волі.

У Мережі вже з'явилося відео із інцидентом. На ньому молодики із піротехнікою кувалдою б'ють автомобілі на парковці біля посольства із дипломатичними номерами.

Нагадаємо, що невідомі влаштовують напад на посольство РФ у Києві вже не вперше. Так, у червні 2014 під дипустановою влаштували пікет – у будівлі потрощили вікна, а авто, припарковані поруч, обливали зеленкою, спускали шини та перевертали. Активісти виступали проти анексії Криму та фінансування Росією терористів на Донбасі

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація