У Києві натовп людей не дає зруйнувати магазин Roshen

У Києві натовп людей не дає зруйнувати магазин Roshen

Фото: Еспресо TV

На місці події перебувають близько 10 авто поліції.

У Києві неподалік станції метро Святошин комунальники збираються демонтувати магазин Roshen, але натовп людей не дає цього зробити.

Про це повідомляє Еспресо.TV.

Люди стверджують, що будівля належить підприємцю, а Roshen лише орендує його. У комунальників є документи, які дозволяють зруйнувати магазин.

Сутичок між сторонами поки що немає. На місці події перебувають близько 10 авто поліції.

Нагадаємо, 24 червня комунальники знесли понад сотню кіосків в цьому районі. Все відбувалося зі скандалами, а також спричинило чималі затори на проспекті Перемоги. Підприємців обурило, що їх намети зносили разом з товаром. Крім того вони запевняють, що вели свій бізнес чесно. Столична влада наполягала – списки МАФів, які підлягають знесенню, публікувалися ще на початку року, працювати у цьому місці вони не мають права. Уцілів під час демонтажу тільки кіоск кондитерської фабрики Roshen.

Пізніше радник мера Києва з питань благоустрою і народний депутат Дмитро Білоцерківець заявив, що кіоск-магазин Roshen підлягає знесенню. "У МАФу "Рошен" немає права користування відповідною земельною ділянкою, він підлягає знесенню", - зазначив нардеп.

У Києві зрівняли з землею понад сотню кіосків

У Києві зрівняли з землею понад сотню кіосків

Повʼязані теми:

Наступна публікація