У Києві на вихідних перекриють рух на Контрактовій площі

У Києві на вихідних перекриють рух на Контрактовій площі

Фото: УНІАН

Також зміняться маршрути руху громадського траспорту. 

У неділю, 31 липня, в Києві перекриють рух автотранспорту на Контактовій площі, а також будуть змінені маршрути руху громадського транспорту у зв'язку із проведенням благодійного концерту з 18.00 по 22.00.

Як повідомляють у Київській міській державній адміністрації, рух автівок заборонять на ділянці від перетину з вулицею Покровською до перетину з вулицею Григорія Сковороди.

Окрім того, з 17.00 до 22.00 змінить свій маршрут низка автобусів. Зокрема, автобуси маршруту №62 ходитимуть у зазначений проміжок часу від Ботанічного саду до Володимирського спуску за чинним маршрутом, далі - вул. Набережно-Хрещатицька - вул. Спаська - вул. Волоська - вул. Сковороди - вул. Межигірська – вул. Спаська - вул. Набережно-Хрещатицька - Боричів тік - Володимирський узвіз, далі за чинним маршрутом.

Автобуси маршруту №114 (R) в напрямку Центрального залізничного вокзалу слідуватимуть від вул. Милославська до вул. Набережно-Хрещатицька за чинним маршрутом, далі - Боричів тік - Володимирський узвіз (без заїзду на Контрактову площу), далі за чинним маршрутом.

Автобуси маршруту №115 ходитимуть за маршрутом від залізничного вокзалу "Дарниця" до вул. Сковороди за чинним маршрутом, далі - вул. Межигірська - вул. Спаська - вул. Набережно-Хрещатицька, далі за чинним маршрутом.

У неділю, 31 липня, у зв'язку з проведенням робіт з асфальтування на вул. Амвросія Бучми з 7.00 до 21.00 буде обмежено рух автотранспорту, а з 7.00 до 20.00 наземний громадський транспорт змінить свій рух.

Зокрема, рух автобусів маршруту №49 буде організовано через вул. Березняківська і вул. Івана Миколайчука без заїзду на вул. Амвросія Бучми.

Рух автобусів маршруту №87 в напрямку станції метро "Лівобережна" буде організовано через вул. Павла Тичини і вул. Березняківська без заїзду на вул. Амвросія Бучми і вул. Івана Миколайчука.

Рух автобусів маршруту №95 в напрямку станції метро "Лівобережна" буде організовано через вул. Павла Тичини, вул. Березняківська і вул. Івана Миколайчука без заїзду на вул. Амвросія Бучми.

Нагадаємо, що через хресний хід центр Києва перекрили для руху авто. Правоохоронці перекрили центральні вулиці для руху транспорту, встановили металеві паркани та металошукачі. За порядком стежили близько 4,5 тисячі силовиків.

У Київській міській державній адміністрації вирішили повністю закрити на вхід та вихід станцію метро "Арсенальна", що неподалік Києво-Печерської лаври, від 13:00 до 20:00.

Повʼязані теми:

Наступна публікація