У Києві на вихідні перекриють низку центральних вулиць

У Києві на вихідні перекриють низку центральних вулиць

Фото: РБК-Україна

Обмеження руху у КМДА пояснюють проведенням заходів до Дня міста

У Києві цими вихідними на низці центральних вулиць міста перекриють рух транспорту. Це пов'язано із проведенням заходів до Дня міста, пише прес-служба КМДА.

Так, в суботу, 28 травня з 08:00 до 16.00 рух обмежать під час велопараду за маршрутом: Європейська площа – вул. Хрещатик – вул. Велика Васильківська – площа Льва Толстого – вул. Велика Васильківська – вул. Загородня – вул. Антоновича – Либідська площа – вул. Велика Васильківська – площа Льва Толстого – вул. Велика Васильківська – вул. Хрещатик – майдан Незалежності – вул. Хрещатик – Європейська площа.

Атакож транспорту заборонять проїзд вул. Хрещатик – вул. Велика Васильківська – площа Льва Толстого – вул. Велика Васильківська – вул. Загородня – вул. Антоновича – Либідська площа – вул. Велика Васильківська – площа Льва Толстого – вул. Велика Васильківська – вул. Хрещатик – майдан Незалежності – вул. Хрещатик – Європейська площа – вул. Хрещатик – майдан Незалежності – вул. Хрещатик.

29 квітня з 08:00 до 13:00 під час Міжнародної велогонки HORIZON PARK CLASSIC рух буде перекрито за маршрутом: вул. М. Грінченка – вул. Кіровоградська – просп. Валерія Лобановського – вул. А. Головка – вул. Соломʼянська – вул. Протасів Яр.

З 23:00 28 травня до 6:00 29 травня буде перекрито частину Володимирського проїзду від перехрестя з вулицею Велика Житомирська до перехрестя з вулицею Мала Житомирська для монтажу обладнання площадок старту та фінішу благодійного пробігу. 

29 травня з 09:00 до 13:00 під час 24‑го Відкритого легкоатлетичного благодійного "Пробігу під каштанами" за маршрутом: Михайлівська площа – Володимирський проїзд – Софійська площа – вул. Володимирська – вул. Б. Хмельницького – вул. Хрещатик – розворот біля майдану Незалежності та у зворотному напрямку.

28-29 травня під час фестивалю "День Києва. Свято на пагорбах" ("Молода сцена") на Контрактовій площі на відрізку від будинку № 8 до будинку № 14 та виїзду з вулиці Покровської.

Нагадаємо, до столичної школи № 63 на свято останнього дзвоника завітали високопосадовці – мер Києва Віталій Кличко, прем'єр-міністр Володимир Гройсман та міністр освіти та науки Лілія Гриневич.

Кличко не втримався та заспівав про любий Київ на шкільній лінійці

Кличко не втримався та заспівав про любий Київ на шкільній лінійці

Повʼязані теми:

Наступна публікація