У Києві на Святошино мешканці демонтували частину огорожі на місці скандальної забудови

У Києві на Святошино мешканці демонтували частину огорожі на місці скандальної забудови

Фото: Прес-служба "Азова"

Протистояння із забудовником триває уже четверту добу.

У Києві протистояння мешканців святошинського району із забудовником закінчилося демонтажем частини огорожі. Про це йдеться в сюжеті ТСН Ранок.

Протистояння із забудовником триває уже четверту добу. Люди організували чергування біля об'єкта, аби сюди не повернулися ні будівельники, ні тітушки. Також повернути місцевим жителям собі спірну територію допомогали бійці полку "Азов".

За словами свідків, учора, 8 вересня, на цьому місці були сутички, летіли світлошумові гранати. Затим прибули бійці "Азову" на захист мешканців. Також у конфлікт втрутилися правоохоронці.

Зазначимо, у КМДА буде зустріч мешканців району із керівництво. Сподіваються, що тоді можна буде залагодити конфлікт.

Нагадаємо, 5 вересня, у столичному спальному районі спалахнула масова бійка біля станції метро "Святошин". Невідомі захопили парковку, на місці якої один із київських забудовників планує звести висотку. Те, що на майданчику в цей час стояли машини місцевих жителів, загарбників не збентежило. Невідомі почали зводити барикади усередині парковки, а в обурених мешканців полетіло каміння і цегла. Між місцевими жителями та "тітушками" спалахнула бійка, унаслідок якої деяким мешканцям розбили голови.

Своєю чергою, Пізно увечері 8 вересня активісти і місцеві мешканці прорвалися на територію будівництва на Святошинському провулку Києва, де забарикадувалися представники забудовника.

У Києві розлючені мешканці знесли паркан на парковці, який встановив забудовник незаконно

У Києві розлючені мешканці знесли паркан на парковці, який встановив забудовник незаконно

Повʼязані теми:

Наступна публікація