У Києві на ринку з'явився поліцейський МАФ

У Києві на ринку з'явився поліцейський МАФ

У Києві на ринку з'явився поліцейський МАФ

Замість торгувати правоохоронці консультуватимуть та розслідуватимуть дрібні злочини. 

На столичному радіоринку встановили новий намет - від сусідніх торгових, він відрізняється лише написом згори - "Поліція". Про це йдеться у сюжеті ТСН.19.30.

Намет коричневого кольору встановили на видному місці - просто на вході базару. Конструкцію привезли вночі, але вона поки що закрита.

Речниця солом'янської поліції каже, що це буде опорний пункт - перший у пост-міліційній Україні.

Розмістити поліцейських у МАФі вирішили, щоби дільниця вписалася в антураж ринку. Але замість торгувати правоохоронці консультуватимуть та розслідуватимуть дрібні злочини. Переконують, що після ремонту все буде інакше.

У повітрі поліція перебуватиме ще максимум кілька днів. Потім дерев'яні опори приберуть, а фундамент забетонують. Ролети піднімуть під час відкриття у квітні. Що під ними, правоохоронці не кажуть, але вірогідно там скляні стіни – на кшталт грузинських поліцейських дільниць.

Нагадаємо, 22 березня в Житомирі почала працювати патрульна поліція. Присягу прийняли 229 правоохоронців. У загоні патрульної поліції Житомира 32 дівчини, 136 осіб з вищою освітою, 37 учасників бойових дій, серед них – два кавалера ордена "За мужність". Житомир – 18е місто країни, де почала роботу нова патрульна поліція.

Кореспондент ТСН Олександра Мітіна

На столичному базарі з'явиться поліцейська дільниця

На столичному базарі з'явиться поліцейська дільниця

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація