У Києві на Подолі міліція виявила "наркопритон" в арт-клубі

З приміщення клубу вилучили пігулки екстазі, марихуану, амфетамін, марки ЛСД.

У Києві під час обшуку нічного клубу на Подолі правоохоронці виявили та вилучили пристрої для паління наркотику і кілька видів наркотичних речовин. Їхня вартість на "чорному" ринку становить понад 20 тисяч гривень.

Про це повідомляє прес-служба МВС.

"Квиток в арт-клуб на Подолі коштував від 100 до 300 гривень. Для молоді існував певний "дрес-код". Утім, пускали сюди в основному постійних відвідувачів, до нових облич ставилися дещо підозріло", - йдеться в повідомленні.

Міліція вилучила з приміщення клубу пігулки екстазі, марихуану, амфетамін, марки ЛСД та чотири пристрої для паління наркотичних засобів.

"В одинадцятьох відвідувачів розважального закладу правоохоронці вилучили наркотичні засоби та психотропні речовини. Ще групу молодих людей, які перебували у стані наркотичного сп'яніння, направили до спеціального наркологічного центру на обстеження", - зазначають правоохоронці.

Щодо власника арт-клубу слідчим відділом Подільського райуправління розпочате кримінальне провадження за ч. 1 статті 317 (Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до п'яти років ув'язнення.

Раніше повідомлялося, що міліція ліквідувала плантацію елітних конопель в одному з сіл Козелецького району Чернігівщини. За цінами "чорного ринку" її оцінюють в майже мільйон гривень.

Повʼязані теми:

Наступна публікація