У Києві на Оболоні полює маніяк

У Києві на Оболоні полює маніяк

Маніяк навіть намагався зґвалтувати чоловіка / Фото: olex-kurinniy.livejournal.com

Громадська варта намагається його упіймати із зброю в руках.

У Києві невідомий чоловік уже намагався зґвалтувати трьох жінок і навіть одного чоловіка в одному з найбільших масивів столиці. Зараз його розшукує міліція та представники самооборони. Жителі Оболонського району живуть у страху, - йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Жителі Оболонського району бояться виходити з дому, бо на районі орудує маніяк. Усе почалося три місяці тому, коли до міліції звернулася жінка, а далі - ще дві. Усі - жительки Мінського масиву. Вони поскаржилися, що їх сексуально домагався невідомий чоловік. Намагався затягнути в темне місце, когось навіть душив мотузкою.

"Громадська варта Оболоні" вирішила захищати жінок від нападів: 8 автопатрулів їздять по Мінському масиву і 12 патрулів вартують територію Оболоні. Є навіть два велопатрулі.

Правоохоронці склали фоторобот маніяка. Його зріст - 175- 180 сантиметрів, середньої статури, із русявим волоссям та легкими залисинами. Приблизний вік чоловіка - 30-45 років. Столична міліція інформацію поки що не коментує і посилається на таємницю досудового розслідування.

Самі кияни підозрілого чоловіка хоч і не бачили, але бояться.

Нагадаємо, що раніше "фастівський маніяк", який жорстоко вбивав жінок та дівчат, отримав довічне ув'язнення

Кореспондент ТСН Тетяна Боковня.

У Києві полює маніяк

У Києві полює маніяк

Повʼязані теми:

Наступна публікація