У Києві машина екс-мера Омельченка збила жінку та зникла з місця ДТП

У Києві машина екс-мера Омельченка збила жінку та зникла з місця ДТП

Очевидці кажуть, що бачили за кермом Олександра Омельченка. / Фото: УНІАН

Це не перше ДТП за участю колишнього градоначальника.

У неділю, 20 грудня, машина екс-мера Києва і нинішнього депутата Київради Олександра Омельченка збила жінку, після чого зникла з місця ДТП.

Про це ТСН повідомили джерела.

За їх словами, аварія сталася в Києві на Столичному шосе. Жінку о 16.45 доставили до 17-ї лікарні. Вона лежить в реанімації без свідомості. У неї важка черепно-мозкова травма, переломи грудної клітки і тазу. Її особистість не встановлена, оскільки документів з собою не було, але на вигляд жінці 35 років. Всім необхідним вона забезпечена.

Через деякий час на місці ДТП з'явився водій колишнього київського градоначальника. Він розповів, що це він був за кермом і що возить Омельченка 20 років. За словами водія, він поїхав з місця ДТП, бо йому стало погано — хворіє на цукровий діабет.

Водій фури, яка стояла недалеко від місця події, стверджує, що бачив за кермом "начебто не ту людину, яка згодом повернулася на місце ДТП".

Нагадаємо, 5 листопада 2009 року на виїзді з села Чапаївка під Києвом джип, за кермом якого перебував Омельченко, збив на смерть пішохода - будівельника Олександра Карпинського.

МВС порушило кримінальну справу за фактом цієї ДТП. Тодішній глава МВС Юрій Луценко повідомляв, що Омельченко під час керування автомобілем перебував у тверезому стані, а його машина рухалася з дозволеною швидкістю близько 70 км/год.

У червні 2010 року слідчі столичної міліції заявили, що не встановили складу злочину в діях народного депутата. Справу, порушену проти Омельченка, було закрито.

У лютому 2013 року біля станції метро "Арсенальна" близько 9 години ранку джип екс-мера Києва Олександра Омельченка вилетів на смугу зустрічного руху і врізався в огорожу. На місце ДТП прибули співробітники ДАІ, які, поговоривши з екс-мером, його відпустили.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація