У Києві легковик вилетів на зустрічку і протаранив "Порш" екс-секретаря Київради

У Києві легковик вилетів на зустрічку і протаранив "Порш" екс-секретаря Київради

Фото: ТСН.ua

В результаті аварії троє людей потрапили у лікарню.

Ввечері у суботу, 12 березня, у Києві на Столичному шосе біля спортивної бази "Динамо" сталося ДТП. В результаті аварії були шпиталізовані троє осіб.

Як повідомили ТСН.ua очевидці аварії, зіткнулися Porsche Panamera та Volkswagen Golf. За кермом Porsche перебував екс-секретар Київради і нинішній заступник голови КМДА Олексій Резніков.

Водночас, за словами патрульного поліцейського, який працював на місці ДТП, водій Volkswagen рухався в напрямку вулиці Заболотного і з невідомих причин виїхав на смугу зустрічного руху, де лоб-в-лоб протаранив Porsche, що рухався назустріч.

Після зіткнення водія Porsche і молоду жінку, що сиділа на пасажирському сидінні, госпіталізували в клініку "Борис". За даними патрульного, у водія був забій грудної клітини, а у жінки – тазових кінцівок.

Водночас, у 60-річного водія, який перебував за кермом Volkswagen, була зламана ліва ключиця. Його також шпиталізували. Патрульний також зазначив, що водії не перебували в стані алкогольного сп'яніння.

Олексій Резніков підтвердив свою участь в ДТП. За його словами, водій Volkswagen просто їхав назустріч і не робив жодних спроб повернути або загальмувати.

"Думав, наркоман або алкоголік, інакше складно пояснити таке прагнення їхати по зустрічній без інстинкту самозбереження. А там чоловік похилого віку. На пілота не схожий. Переляканий. Каже, що нічого не пам'ятає. Пішохідний місток проїхав - і далі нічого не пам'ятає. Як мікросон або відключка. Мені його дуже шкода. Лікарі, напевно, зможуть пояснити причину такої втрати контролю", - написав Резніков на своїй сторінці в "Фейсбуці".

 

Дорогие мои все! Отчитываюсь: жив! И все живы! Переломы зарастут. Коротко о ДТП. Ехал вечером на встречу. Сам за рулём....

Опубликовано Алексеем Резниковым 13 марта 2016 г.

У Києві Volkswagen Golf протаранив Porsche Panamera, три людини в лікарні

У Києві Volkswagen Golf протаранив Porsche Panamera, три людини в лікарні

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація