У Києві котолюбка влаштувала в квартирі звалище із котами, тарганами та нестерпним смородом

У Києві котолюбка влаштувала в квартирі звалище із котами, тарганами та нестерпним смородом

Голодні коти їли своїх кошенят

Сміття вона не виносила узагалі  

Киянка вже понад п'ятнадцять років живе з двома десятками котів в однокімнатній квартирі. Однак, коли жінці довелося поїхати на кілька днів за місто, у дворі почався "котопад", бо голодні вусані випадали з балкона. Одні сусіди взялися рятувати тварин, а інші – поскаржились у ЖЕК на антисанітарію, — йдеться в сюжеті "ТСН.19:30".

Коти попадали із сьомого поверху, проте вижили. Одна жінка забрала у горе-сусідки до своєї квартири п'ятнадцять котів, щоб вилікувати і роздати добрим людям. А ще половина лишилась у квартирі, повній сміття.

Читайте також: Киянка в однокімнатній квартирі прихистила 44 кота

Нова господарка тварин зізнається, що у помешканні було 23 кота, деякі там померли, деякі їли своїх кошенят, бо їсти не було що. Туалетів для котів там узагалі не існувало, не було і води.

Вилікувати всіх вусанІв коштувало викладачці художньої школи п'ять тисяч грн. Скаржиться, що вже могла б купити за ці гроші новий холодильник, якби не чужі хворі коти. Проте жінка погодилася лікувати та прибирати за котами.

Коли сусіди разом із комунальниками вперше потрапили до квартири колишньої власниці котів, то там бігали таргани і повзали хробаки. Як виявилося, жінка взагалі не виносила сміття, а складала його на балконі та кидала під ноги. Коти фактично жили посеред звалища. Прибирати квартиру з комунальниками взялися й утомлені від смороду сусіди. Кажуть, що сміття було по коліно, а для того, щоб вивезти хоча б приблизно метр квадратний необхідно було 20 – 30 мішків. Потім трактором вивезли усі мішки.

Читайте також: "Котяча матір" перетворила квартиру на смердючий туалет, промочивши вниз 4 поверхи

Котолюбка нині остерігається сторонніх, відповідає лише на дзвінки. Нас запевняє, що сусіди давно на неї тримають зуб. Каже, що у неї зосталося 14 котів. Вона не має ні родини, ані друзів. Сусіди з поверху востаннє спілкувалися з жінкою, коли просили поставити нові двері, щоб стримати неприємний запах із квартири.

Сусіди побоюються, що через звалище у квартирі та хворих котів вони підхоплять недуги. Утім, уже п'ятнадцять років таки не можуть вигадати, як побороти сусідчину любов до пухнастиків.

Кореспонедент ТСН Ксенія Марченко

Киянка вже понад 15 років живе з двома десятками котів

Киянка вже понад 15 років живе з двома десятками котів

Повʼязані теми:

Наступна публікація