У Києві допомогу для українських солдат в Криму приносять навіть етнічні росіяни і пенсіонери

У Києві допомогу для українських солдат в Криму приносять навіть етнічні росіяни і пенсіонери

Люди несуть ліки, упаковки води та коробки із продуктами

Вони кажуть, що знайдуть спосіб довезти продукти безпосередньо солдатам. 

Військовослужбовці у відставці та лікарі в Києві оголосили збір продуктів, ліків і речей для солдатів, яких блокують загарбники у військових частинах Криму. На ініціативу відгукнулися цілі колективи і кияни-пенсіонери, - йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

"Сарафанне радіо" розказало, що київської лікарні збирають допомогу для військових, що заблоковані в частинах на Кримському півострові. Тому працівники із офісу, котрий розташований неподалік, напхали цілий багажник машини смаколиками, щоб підсолодити життя солдатам, які вже тиждень живуть в окупації.

Пишатись українською армією - це тепер не пафосні слова, а щирий поклик. На нього відгукуються домогосподарки, лікарі, студенти і навіть пенсіонери несуть останнє. Допомогу українським військовим несуть і етнічні росіяни. Люди несуть ліки, упаковки води та коробки із продуктами. Небайдужі кияни навіть влаштували імпровізований мітинг. Лікарі військовим передають гроші і нашвидкуруч пишуть листи, тим хто залишився вірним присязі.

Київські лікарі та військовослужбовці оголосили збір продовольства для кримських вояків

Київські лікарі та військовослужбовці оголосили збір продовольства для кримських вояків

Допомогу на півострів узялися доправити військові у відставці. Офіцери розуміють, що це - найтяжчий пункт акції. Але вони переконують, що знають спосіб, як пробратися через блокпости окупантів.

Нагадаємо, що заблоковані в Криму українські військові влаштували рок-концерт

Кореспондент ТСН Ірина Маркевич.

Повʼязані теми:

Наступна публікація