У Києві чоловік проломив ломом голову товаришу та взяв у заручники власних дітей

У Києві чоловік проломив ломом голову товаришу та взяв у заручники власних дітей

У Києві чоловік проломив ломом голову товаришу та взяв у заручники власних дітей

Ломик, яким молодик побив свого товариша. / Фото: ГУ Національної поліції в Києві

Молодик погрожував підірвати себе і дітей гранатою. 

У Голосіївському районі Києва поліція затримала 29-річного чоловіка, який спочатку ледь не вбив свого товариша, а потім взяв у заручники власних дітей, погрожуючи підірвати їх гранатою.

Про це повідомляє прес-служба київського управління поліції.

Чоловіки посварилися під час вживання спиртних напоїв. Господар квартири кілька разів ударив ломом по голові свого 20-річного товариша. Після того постраждалого у тяжкому стані госпіталізували до лікарні, звідки і надійшло повідомлення про подію до поліції.

Коли правоохоронці на чолі з керівництвом районного управління поліції приїхали додому до підозрюваного, він не відчинив їм двері і погрожував підірвати гранатою своїх трьох малолітніх дітей, якщо поліція почне штурм. Він періодично виставляв у вікно свою 1,5-річну дівчинку і приставляв їй до горла ножа. 

Тож на допомогу запросили спецпризначенців, була задіяна бронегрупа. Через чотири години переговорів і завдяки швидкому штурму агресивного молодика затримали та доставили до райуправління поліції. Дітей передали матері, яка саме повернулася з роботи. Окрім того, правоохоронці виявили у квартирі викрадені з офісу меблі.

29-річний підозрюваний у скоєному злочині зізнався та розповів, що причиною стало вживання великої кількості алкоголю. Виявилося, що він раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини та на нього неодноразово складалися адміністративні протоколи з приводу насильства в сім'ї.

На місці події вилучили металевий лом та одяг затриманого із плямами бурого кольору.

Чоловіку офіційно оголошено про підозру у замаху на вбивство. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Підозрюваному загрожує до 15 років позбавлення волі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація