У Києві через ремонтні роботи на чотири дні обмежать рух на мосту Метро

У Києві через ремонтні роботи на чотири дні обмежать рух на мосту Метро

Фото: УНІАН

"Київавтодор" закликає водіїв з розумінням поставитися до тимчасових незручностей.

У Києві на мосту Метро через Русанівську протоку буде обмежено рух через ремонтні роботи.

Про це повідомили у прес-службі комунальної корпорації "Київавтодор".

"До уваги учасників дорожнього руху! У зв'язку з виконанням робіт з ремонту деформаційних швів на мосту Метро через Русанівську протоку буде обмежено рух транспорту у місці виконання робіт у напрямку руху з Броварського просп. на Наддніпрянське шосе", – йдеться у повідомленні.

Так, рух буде обмежено з 21.00 20 березня до 6.00 21 березня; з 21.00 21 березня до 6.00 22 березня; з 21.00 22 березня до 6.00 23 березня.

Також комунальна корпорація "Київавтодор" просить водіїв з розумінням поставитися до тимчасових незручностей, пов'язаних з виконанням ремонтних робіт.

Нагадаємо, у КМДА озвучили приголомшливу статистику розбитих столичних доріг, а також розповіли причини подібного стану дорожнього покриття.

"Слід зазначити, що через неконтрольований рух великовагового транспорту дорогами столиці, різке та часте зниження температури повітря, перевищення в декілька разів міжремонтних термінів виконання капітального ремонту (деякі ділянки вулично-дорожньої мережі міста не знали ремонту останні 30 років), 89,9% вулиць і доріг Києва сьогодні вимагають негайного ремонту", - повідомили у Кличка.

Весняне бездоріжжя: активісти збираються подати адміністративний позов проти мера Києва

Весняне бездоріжжя: активісти збираються подати адміністративний позов проти мера Києва

Повʼязані теми:

Наступна публікація