У Києві бордель працює за два кроки від міліції: за "еротичний масаж" беруть по 500 грн

У Києві бордель працює за два кроки від міліції: за "еротичний масаж" беруть по 500 грн

У Києві біля відділення міліції активно працює публічний будинок

Міліція вже закривала цей публічний будинок, проте щоразу він відкривається знову.

Мешканці будинку по вул. Костянтинівській на Подолі оголосили війну борделю, який знаходиться в одній з квартир на верхньому поверсі.

Вони розвісили по всьому під'їзду оголошення, де ввічливо просять "дам легкої поведінки" припинити "проституційну діяльність". В іншому випадку обіцяють звернутися в прокуратуру та до господині квартири, повідомляють Вести.

"У нас дійсно є бордель, в 12-й квартирі. Туди постійно ходять типові дівчата в коротких спідницях і сильно нафарбовані. А їх цілодобово відвідують клієнти. Іноді помиляються дверима і серед ночі до нас у двері дзвонять. Запитують, чи не ми надаємо послуги. Загалом, за останній рік тут зовсім сумно", - розповіла мешканка однієї з квартир.

Інша мешканка цього будинку додає, що сусіди навіть знаходили в інтернеті оголошення про борделі з їхньою адресою.

"У цій квартирі працюють дівчата легкої поведінки під виглядом еротичного масажу. Навіть ціни пишуть, по 500 грн з клієнта", - каже місцева мешканка.

Як зазначає видання, в серпні і вересні цього року міліція вже закривала цей бордель. Але через кілька днів повії знову починають роботу. Саме відділення міліції знаходиться буквально за кроки від публічного будинку.

Нагадаємо, що у Харкові клієнтів борделів таємно знімали на відео під час сексу з повіями. Мініатюрні відеокамери були замасковані під елементи декору.

Повʼязані теми:

Наступна публікація