У Києві блондинка "припаркувала" позашляховик у підвалі багатоповерхівки

Вибравшись із авто, дівчина пішла за евакуатором, при цьому забувши закрити свій позашляховик і вимкнути в ньому світло.

У Києві дівчина "припаркувала свій позашляховик у підвалі багатоповерхівки.

Інцидент за участю авто "Мазда СХ7" стався вдень у п'ятницю, 28 червня, пише видання Первая передача.

Як повідомляють очевидці, під час паркування дівчина так була захоплена розмовою по мобільному телефону, що не помітила перед своєю машиною цокольний поверх, в результаті чого дороге авто провалилося майже у підвал.

"Вона дуже довго намагалася припаркуватися, їздила вперед, назад, у підсумку вирішила притиснутися до будинку. Вивернула кермо вліво і в'їхала у підвал. Коли машинка почала завалюватися на бік, вереску було на весь двір. Дівчатам довелося вибиратися через бічні двері", - розповіли місцеві жителі.

За словами очевидців, дівчатка кілька хвилин дивилися на свою машину, а потім вирушили за евакуатором. При цьому забувши закрити свій позашляховик і вимкнути в ньому світло.

Як зазначає Сегодня, судячи з коментарів під публікацією фото на одному з київських спільнот Facebook, дівчина за кермом авто, можливо, перебувала у нетверезому стані.

"Вчора блондинка на мазді кренделі виписувала недалеко від Майдану... шкода камери не було із собою", - написала користувач Tatishka Lali.

Зазначимо, схожий випадок оригінального паркування стався у Дніпропетровську. Там жінка припаркувала свій позашляховик "Хюндай" прямо у кіоск, поставивши його на бік.

Повʼязані теми:

Наступна публікація