У Києві батьки б'ють на сполох – вони переконані, що школу хочуть захопити рейдери

У Києві батьки б'ють на сполох – вони переконані, що школу хочуть захопити рейдери

Батьки підозрюють, що школу захоплюють рейдери

Школа №135 - ласий шматок для рейдерів.

У Києві, в самісінькому центрі назріває рейдерський скандал. Люди переконані, що на місцеву школу нападають, щоб отримати її землю. Для батьків все зрозуміло – школа №135 в центрі, біля метро "Університет", а навколо багато покинутих будинків, йдеться в сюжеті ТСН 19:30.

Маргарита Гайдук, директор школи, розповідає – все почалося минулого понеділка. Її викликали на зустріч із очільником райадміністрації. Пояснили, що до її школи є претензії.

Батьки шоковані: школа хороша, 100% випускників поступають у виші, а тут раптом такі проблеми. Але чиновники кажуть – школа давно на поганому рахунку. Перш за все через документацію.

"Нічого не відбувається у школі особливого, звичайна перевірка, яка відбувається наразі в інших школах шевченківського району. Ця школа давно на поганому рахунку. І її вже інспектували. Три роки тому", - розповідає Євгенія Ярова, керівник управління освіти Шевченківського району.

В Києві рейдери хочуть захопити школу

В Києві рейдери хочуть захопити школу

Батьки ж незгодні з думкою чиновників та збирають підписи до Азарова та Табачника, щоб ті вирішили питання. Бо поки що діти стали заручниками чиновницьких з'ясувань стосунків.

Нагадаємо, що на Хмельниччині батьки повстали проти вчительки, бо вона бʼє дітей та привʼязує їх до парт. Люди не можуть терпіти знущання над своїми дітьми. 

Кореспондент ТСН Неллі Ковальська.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація