У Києві агресивний чоловік під час затримання щосили покусав поліцейського

У Києві агресивний чоловік під час затримання щосили покусав поліцейського

У Києві агресивний чоловік під час затримання щосили покусав поліцейського

Порушник пручався під час затримання. / Фото: Facebook/Патрульна поліція

Водій Mercedes-Benz синього кольору ледь не скоїв наїзд на пішохода.

У Києві біля метро Лук'янівська чоловік під час затримання вкусив одного з патрульних поліцейських за ногу. Про це правоохоронці повідомили на своїй сторінці в Facebook.

Як йдеться у повідомленні, 26 лютого водій Mercedes-Benz синього кольору ледь не скоїв наїзд на пішохода, після чого зник у напрямку вулиці Дегтярівської.

"Обстеживши територію, помітили цю машину, яка як раз паркувалася на зупинці громадського транспорту. На вимогу надати документи - водій не реагував. Зате вів себе дуже агресивно. Підкреслював, що є воїном АТО", - розповіли в поліції.

Після цього патрульні викликали командира роти (сам учасник АТО у складі полку Азов), який неодноразово просив водія припинити нецензурну лексику на адресу поліцейських.

Втім, порушник зауваження представника правоохоронних органів грубо ігнорував. "Тому прийняли рішення про затримання чоловіка, в ході якого, він щосили вкусив командира за ногу", - розповіли в поліції.

При цьому, перевіривши єдиний наявний у порушника документ – свідоцтво на автомобіль, патрульні виявили ознаки підробки, а на частинах кузова Mercedes-Benz були збиті номери. У підсумку автомобіль відбуксирували на штрафмайданчик, а агресивного водія відвезли у відділення поліції.

Повʼязані теми:

Наступна публікація