У столиці 12 тисяч киян ділилися антикризовими рецептами на фестивалі паніки та істерики

У столиці 12 тисяч киян ділилися антикризовими рецептами на фестивалі паніки та істерики

Справжній стрес був у організаторки всього дійства

Організатор розповіла, як до неї прийшла ідея фестивалю.

У столиці у суботу ділилися рецептами жорсткої економії - прали целофанові пакети, куштували картоплі зі смаком м'яса та цибулю зі смаком риби. Захід назвали стьоб-фестивалем паніки та істерики. Організатори вже підрахували - прийшло 12 тисяч людей.

Як йдеться у сюжеті ТСН.19:30, на фестиваль паніки та істерики ніхто не панікував, але  всі ділилися антистресовими засобами.

Справжній стрес був у організаторки всього дійства. Тетяна каже - хотіла запросити друзів на вечірку, а за три з половиною тижні - вийшов фестиваль, який ледве вмістився на 22-х гектарах Музею авіації. Хоча все починалося з одного її статусу у Фейсбуці.

"Мені стало сумно і я написала : Планую фестиваль паніки та істерики "На дні" у Києві. Та розписала смішні майстер-класи. Через два дні близько 40 тисяч людей захотіли прийти на фестиваль, тому мені не залишалося нічого робити, як починати його готувати",  - каже організатор.

Вхідний квиток - 1 долар за курсом Нацбанку. Розійшлися вони за кілька днів - по 24 гривні. Усім захотілося посміятися з кризи.

Нагадаємо, на Закарпатті на фестивалі м'ясників молодики з бітами влаштували масову бійку.

На фестивалі паніки та істерики ділилися антикризовими рецептами

На фестивалі паніки та істерики ділилися антикризовими рецептами

Повʼязані теми:

Наступна публікація