У Києві застрелили людину

У Києві застрелили людину

У Києві застрелили людину

Фото: ГУ Національної поліції в Києві

Поруч із кафе у Печерському районі вночі сталася бійка між чоловіком та трьома випадковими перехожими.

У ніч проти вівторка, 17 травня, біля одного із закладів на вулиці Великій Васильківській унаслідок стрілянини загинув чоловік. Про це повідомляє ГУ Національної поліції у місті Києві.

Поруч із кафе у Печерському районі вночі сталася бійка між чоловіком, що відпочивав з дружиною, та трьома випадковими перехожими. Після словесної перепалки та побиття 30-річний глава родини вихопив пристрій для відстрілу гумових куль і здійснив кілька пострілів у напрямку кривдників, йдеться у повідомленні.

"Усі троє отримали травми різного ступеня тяжкості. Двоє із поранених молодих чоловіків від госпіталізації відмовилися. А третього учасника сутички з проникаючим пошкодженням грудної клітини доставили до медичного закладу. Після проведення реанімаційних процедур, не приходячи до тями, потерпілий помер", – розповів начальник Печерського управління поліції Андрій Дуброва.

Близько першої години ночі за номером 102 надійшло повідомлення про те, що по вулиці Великій Васильківській у дворі будинку чути постріли. За вказаною адресою негайно прибула патрульна поліція та слідчо-оперативна група Печерського управління поліції.

Правоохоронці опитали свідків. Наразі поліція встановлює вину кожного з учасників хуліганських дій. Поліція відкрила справу за статтею про умисне тяжке тілесне ушкодження. Підозрюваного затримали.

Нагадаємо, раніше понівечене ножем тіло студента Павла Гою знайшов безхатько поблизу супермаркету в Дарницькому районі Києва. Безхатько знайшов скривавленого постраждалого іще живим. Викликав швидку та поліцію, гукнув охоронця крамниці. Коли медики приїхали, хлопець уже помер.

Повʼязані теми:

Наступна публікація