У центрі Києва п'яний чоловік побив військового, який охороняв посольство

У центрі Києва п'яний чоловік побив військового, який охороняв посольство

Фото: pixabay.com

Дебошира затримали і посадили до ізолятора тимчасового тримання.

У Києві чоловік накинувся на одного з військових, які охороняли посольство, і вдарив його в обличчя.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції столиці.

"Ввечері до Шевченківського управління поліції надійшло повідомлення: у центральній частині столиці невідомий напав на військовослужбовця", - йдеться у повідомленні.

За попередніми даними, між двома знайомими, які розпивали алкогольні напої, виник конфлікт. Після цього один із них підійшов до військовослужбовців, які охороняли посольство, і попросив про допомогу.

Коли військові намагалися заспокоїти іншого агресивного чоловіка, 32-річного киянина, той вдарив охоронця кулаком в обличчя.

Як зазначається, наразі зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, за насильство щодо працівника правоохоронного органу йому загрожує до 5 років позбавлення волі, триває слідство.

Нагадаємо, у неділю, 25 вересня, вранці у Дніпрі біля автовокзалу екіпаж патрульної поліції зупинив автомобіль марки Citroen за порушення правил дорожнього руху. Водій автомобіля почав чинити опір працівникам поліції, а потім зробив кілька пострілів і зник з місця події. Працівник патрульної поліції загинув, його напарниця отримала поранення і померла в лікарні.

Пізніше радник глави МВС Антон Геращенко повідомив, що підозрюваний у вбивстві - Пугачов Олександр Андрійович, який перебував у розшуку за інші тяжкі злочини. Увечері того ж дня Пугачов був затриманий.

Стрільця ще на автовокзалі намагався затримати водій маршрутки: він блокував "Сітроен". Однак зловмисник почав стріляти і в нього. За словами Тімоніна, Пугачов зробив у його напрямку п'ять-шість пострілів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація