У будинках на вулицях поблизу Грушевського лишилися жити і працювати лише відчайдухи

У будинках на вулицях поблизу Грушевського лишилися жити і працювати лише відчайдухи

Деякі кияни лишилися у своїх квартирах

Деяким людям приносять їсти просто додому. 

У жахливих умовах понад три тижні живуть мешканці Музейного провулку в Києві. 19-го січня, коли на Грушевського почалися заворушення,  вони опинилися фактично в зоні бойових дій, - йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Люди постійно нагадують силовикам та мітингувальникам, що вони тут живуть. Хоча останніми днями нічого не вибухає, про тиждень бойового протистояння люди згадують з острахом. Та справді гаряче стало, коли будинок на лінії вогню поміж силовиками та мітингувальниками запалав.

Відчайдухів залишилося мало. З посольства Японії не зʼявляється ніхто. Диппредставництво тимчасово змінило адресу. Елітні ресторани та відомий VIP-клуб теж зачинені.

Художній музей за час протистояння встиг змінити колір. Досить довго поруч палали шини. Дим від вогнищ пофарбував стіни.

Від спостерігання жахливої картини у місцевих жителів уривається терпець. "Ми страждаємо тут від цього почорнілого снігу, ми дихаємо цими продуктами розпаду. Я взяла дозиметр, на ньому відхиляється стрілка досить серйозно", - сказала місцева мешканка.

Виходять звідси в обхід кількома кварталами.

Нагадаємо, що найбезпечніша парковка в Києві знаходиться на вулиці Грушевського.

Кореспондент ТСН Людмила Бадалян.

Жителі Музейного провулку в Києві ще ніколи не бачили стільки міліції

Жителі Музейного провулку в Києві ще ніколи не бачили стільки міліції

Повʼязані теми:

Наступна публікація