Теща Черновецького розповіла, як невідомі до смерті забили її сина

Теща Черновецького розповіла, як невідомі до смерті забили її сина

Софія Жукотанська зараз не дає інтерв’ю, вона пішла назустріч лише "Українським сенсаціям" / Фото: ТСН.ua

Софія Жукотанська протягом свого життя втратила трьох дітей.

Мати нової дружини Черновецького, пастор Софія Жукотанська протягом свого життя втратила трьох дітей. Дружина екс-мера Олена Савчук – остання дитина в Жукотанської, йдеться в сюжеті "Українських сенсацій".

Жінка зараз не дає інтерв'ю. Прочан у церкві вона переконує, що відхрестилася від гріховної доньки. Про це ніхто не знає, але Олена – дружина Черновецького – нещодавно пережила страшну трагедію, вбивство брата Павла.

"Він хотів почувати себе самодостатнім, і пішов працювати в магазин. До нього дуже гарно ставились директор та його дружина, люди, з якими він працював. І в дружини директора був день народження. Павла запросили разом з іншими", - розповідає Жукотанська.

За її словами, під час святкування з'явилися троє чоловіків, які потім зникли. Коли Павло з товаришами вийшов на вулицю, на нього напали.

З черепно-мозковою травмою хлопця доправили у лікарню, але врятувати брата Олени Савчук не змогли ані лікарі, ані молитви.

"Я молилася Богу, казала: "Отець! Це твоя дитина, ти дав його мені як нагороду від Тебе. Якщо це можливо, нехай він живе. Ти можеш залишити його жити, ти можеш воскресити його з мертвих. Якщо це можливо, поверни мені його", - розповідає жінка. За її словами, вона ніколи не сумнівалася, що Отець Небесний не залишає її. "І знаю, що моєму сину зараз дуже добре", - додає вона.

"Українські сенсації" розкрили досі невідомі подробиці життя Леоніда Черновецького

"Українські сенсації" розкрили досі невідомі подробиці життя Леоніда Черновецького

Повʼязані теми:

Наступна публікація