Святошинський "Рошен" продовжує працювати, хоча Кличко відзвітував про його знесення

Святошинський "Рошен" продовжує працювати, хоча Кличко відзвітував про його знесення

На Святошинському ринку вдень і вночі чергують підприємці

Очільник Києва відзвітував: магазин "Рошен" біля метро "Святошин" знесли разом з іншими незаконними МАФами, бо винятків у боротьбі з нелегальними ятками бути не може, однак журналісти переконалися в іншому, йдеться в ТСН.16.45.

Ринок біля метро "Святошин" хизується заваленими та розтрощеними кіосками. Іще тиждень тому столичні комунальники розпочали демонтаж МАФів. Магазин солодощів тоді дивним чином оминули. Напередодні ввечері молодики в чорному знову прийшли. Сміливці збиралися демонтувати магазин "Рошен".

"Вони прийшли 20 чоловік в масках, окуляри одягли і з битами, з усім і люди ставали, перекривали", - розповідає місцева підприємець.

На захист магазину стали підприємці ринку. Ті, які ще тиждень тому обурювалися вибірковістю столичних комунальників. І бажали справедливості – якщо зносити то всіх.

"Там такі ж підприємці працюють і платять податки, там така ж ситуація. Там є всі документи на землю", - додає жінка.

Віталій Кличко сьогодні звітує перед журналістами, ніякої вибірковості. Незаконні МАФи зноситимуть не зважаючи на назви. "Рошен" на "Святошин" вже знесли.

"Його вже немає. Вчора ввечері почався демонтаж", - запевнив мер.

Чи здійснили обіцянку знести магазин Roshen біля метро "Святошин"

Чи здійснили обіцянку знести магазин Roshen біля метро "Святошин"

Цілісінький і неушкоджений магазин ласощів працює і під час, і після заяви мера. Крамниця заповнена товаром і переїжджати не збирається.

Прес-служба "Рошен" на офіційному сайті пояснює. Приміщення орендоване, увесь пакет дозвільних документів передали Київблагоустрою. Нічого не порушують і тому працюватимуть і надалі.

"Мерія хочет забрать кусок землі і побудувати щось інше. Є інформація, що завтра о 4 ранку знову прийдуть зносити", - каже приватний підприємець.

На Святошинському ринку вдень і вночі чергують підприємці. У разі нової спроби демонтажу обіцяють чинити опір та перекривати проспект Перемоги.

Повʼязані теми:

Наступна публікація