Свідок аварії розповів, як Volvo Омельченка "вишивало" трасою перед ДТП

Свідок аварії розповів, як Volvo Омельченка "вишивало" трасою перед ДТП

Свідок аварії розповів, як Volvo Омельченка "вишивало" трасою перед ДТП

Водій Volvo своєю поведінкою змусив нервувати учасників дорожнього руху

Водії кажуть, що поведінка кермувальника була неадекватною.

Перед аварією позашляховик Volvo Олександра Омельченка вирізнявся на дорозі небезпечною поведінкою - про це розповів ТСН свідок аварії Василь Турчин.

Турчин каже, що Volvo на Столичному шосе обганяло машини зустрічною смугою при тому, що там подвійна суцільна розмежувальна смуга, перетин якої заборонений. Водій Volvo примусив нервувати водіїв зустрічної смуги – йому неодноразово блимали фарами ближнього світла, аби той повернувся у свою полосу.

Свідок – водій фури, яка була припаркована неподалік пішохідного переходу, де збили жінку. Постраждала проходила повз свідка перед тим, як вийти на пішохідний перехід. Василь розповідає, що жінка вийшла на перехід, пройшла три смуги руху, а на четвертій її збили. Турчин каже, що й після ДТП поведінка водія була неадекватна.

"Водій від'їхав метрів 50, їхав з включеним правим поворотником, виїхав правою стороною на тротуар – так проїхав ще метрів 20, а потім почав утікати. Включив лівий поворот і почав тікати", - каже свідок.

Водій машини, що рухалась ззаду, помітивши такий маневр водія Volvo, наздогнав позашляховик Омельченка та перегородив йому дорогу, аби той не втік з місця ДТП. Та Volvo з'їхав з шосе на бічну дорогу, там розвернувся і поїхав вже у зворотному напрямку тією ж смугою, на якій збив жінку, тобто проти руху. Потім знову розвернувся і втік у напрямку авторинку. Повернулося на місце подій авто за півгодини.

Аварія сталася напередодні – 20 грудня. Постраждалу доправили до лікарні о 16:45. Її особу вдалось встановити лише наступного дня, оскільки до реанімації вона потрапила у комі, а документів з собою не мала.  водій Омельченка взяв провину на себе, його затримали.

У Києві особистий водій Омельченка влаштував ДТП на пішохідному переході

У Києві особистий водій Омельченка влаштував ДТП на пішохідному переході

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація