Суд вирішив не тримати за ґратами київського ректора-педофіла

Суд вирішив не тримати за ґратами київського ректора-педофіла

Суд відпустив Михайлова

У прокуратурі планують подавати апеляцію на рішення суду.

 У Києві суддя Шевченківського райсуду Києва Андрій Осаулов відпустив під підписку про невиїзд колишнього ректора Київської академії водного транспорту Василя Михайлова, на думку слідства - лідера угруповання педофілів-порнографів.

Напередодні адвокат обвинуваченого Павло Заваригін подав клопотання про направлення справи на додаткове розслідування, мотивуючи своє прохання неповнотою зібраних слідством доказів. Суд це клопотання задовольнив.

Угруповання Михайлова прокуратура звинувачує у зґвалтуванні неповнолітніх, організації місць розпусти і в поширенні порнографії. Всім учасникам групи світив строк до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

Василя Михайлова взяли 5 листопада 2009 року в аеропорту "Бориспіль", коли він йшов під руку з малолітньою дівчинкою. Перший суд над Михайловим і його спільниками відбувся у вересні 2010 року, але справу, як і тепер, передали на дорозслідування.

Тодішній глава МВС Юрій Луценко заявив, що телефон Михайлова прослуховувався і слідчі зафіксували чимало його інтимних розмов з дітьми.

У Київській прокуратурі планують подавати апеляцію на рішення суду.

Повʼязані теми:

Наступна публікація