Суд відпустив ректора Податкової академії Мельника на медогляд

Суд відпустив ректора Податкової академії Мельника на медогляд

Мельника відпустили на медогляд

Після початку засідання ректор одразу попросив суддю про медичний огляд.

Печерський райсуд Києва оголосив перерву у засіданні щодо обрання запобіжного заходу ректору Податкової академії Петру Мельнику, повідомляє кореспондент ТСН.

Суддя Марина Пілаєва вирішила перервати засідання на прохання Мельника.

Саме засідання мало розпочатися об 11.00. Однак ректор не зміг приїхати на суд. Як пояснив його адвокат, у Мельника високий тиск і він не може встати.

Тоді суд ухвалив рішення про те, щоб Мельника привезли до суду примусово. Ректора вивезли з лікарні на  "швидкій" у лежачому положенні.

Засідання розпочалося о 15:00, після чого Мельник одразу попросив суд про медичний огляд. Суддя погодився.

Вона оголосила перерву до отримання результатів медогляду ректора, аби вирішити, чи може Мельник брати участь у судовому засіданні.

Мельника доставляли в суд лежачим на медичній каталці

Мельника доставляли в суд лежачим на медичній каталці

Офіційно Мельника відпустили, бо спливли 72 години, на які його мали право затримати до рішення суду про обрання міри запобіжного заходу. Однак суддя зобов'язала його завтра об 11.00 з'явитись на нове засідання суду.

Нагадаємо, вчора в Печерському суді Мельнику стало зле і засідання перенесли. Петра Мельника було затримано 27 липня під час отримання хабара у розмірі 120 тис. грн. Якщо провину ректора доведуть, йому загрожує до 10 років позбавлення волі

Кореспондент ТСН Ольга Василевська

Повʼязані теми:

Наступна публікація