Сучасні відьми під Києвом збираються на горі та роздягаються догола

Сучасні відьми під Києвом збираються на горі та роздягаються догола

Під Києвом проходять відьмацькі шабаші

Люди вказали на "відьмацьку" гору, проте, офіційно на чаклунок не скаржаться.

Відьмацькі шабаші ще досі існують. Принаймні, так стверджують жителі міста Тетієва Київської області, йдеться у сюжеті ТСН.19:30.

Вони кажуть, що в їхніх краях повно сучасних чаклунок. Тому і обряди в них сучасні - збираються на горі та роздягаються догола.

"Ну, що відьом багато - це точно, таких поганих людей. Вони роздягаються догола, вилазять на кришу і махають", - розповідають не на камеру місцеві.

Ближче до місця, де, за чутками, відбувається відьмацький шабаш, бабуся Ольга розповіла про жінок-чародійок докладніше: "Знаю, вони на Панській горі живуть, у них там хати. - А виглядають як? – Так, як люди. Як блудна ніч, вони там під мостами збираються".

В Київській області проходять відьомські шабаші

В Київській області проходять відьомські шабаші

На ту ж "Панську гору" показує і сусід Микола. Каже, відьми точно є, от тільки він їх не бачив.

На чаклунській горі стоїть будинок - спустошений, без вікон, утім, з господарством. Коло нього порається дівчина Уляна. Проте вона запевняє, що ні сама, ані її родички магію не практикують. Каже лише, що була у них сусідка, яка гадала, але й та померла.

Тож нічого особливо відьмацького на горі знімальна група ТСН не помітила, та й адміністрація міста каже, що ніхто зі скаргами на відьом не звертався.

Нагадаємо, російська відьма зняла з пенсіонерки порчу за 45 тис. грн. Бабця переконує міліцію, що "липова" чаклунка вкрала в неї гроші за магічні послуги.

Кореспондент ТСН Наталія Гончарова

Повʼязані теми:

Наступна публікація