Стрілянина у Києві: зловмисник двічі поранив патрульного під час затримання

Стрілянина у Києві: зловмисник двічі поранив патрульного під час затримання

Стрілянина у Києві: зловмисник двічі поранив патрульного під час затримання

Фото: Патрульная полиция Украины

Полісмена довелося шпиталізувати.

Сьогодні, 11 травня, вночі патрульні затримали підозрілого чоловіка – той намагався втекти та двічі вистрілив у полісмена.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції України.

Чолов'яга, що сидів просто на землі у Парку Перемоги, здався правоохоронцям підозрілим.

Патрульні попросили його пред'явити документи. Він, своєю чергою, вихопив предмет, схожий на зброю, та кілька разів вистрілив у напрямку полісменів та почав тікати. Патрульний отримав поранення, а його напарниця кинулася за зловмисником.

Незабаром він був затриманий іншими поліцейськими.

"Чоловіка впізнали поранений патрульний з напарницею. Затриманого доставили до Дніпровського відділку поліції, де слідчі встановлюють деталі події та особу затриманого", - йдеться у повідомленні.

Інспектор патрульної поліції отримав поранення у живіт та ногу і був госпіталізований. Його прооперували, наразі його здоров'ю нічого не загрожує.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Нападника затримали у порядку ст.208 КПК України, розпочали кримінальне провадження за ч.2 ст.345 ККУ, йому загрожує до 5 років позбавлення волі.

Як повідомлялося раніше, днями у Києві невідомі влаштували стрілянину на АЗС в одному з районів міста. Унаслідок інциденту було поранено охоронця АЗС. Чоловіка із вогнепальним пораненням лівого стегна та численними синцями госпіталізували. Наразі постраждалий відмовляється спілкуватися із правоохоронцями.

Повʼязані теми:

Наступна публікація