Столичні борці з педофілами переконують, що впіймали майора СБУ – ЗМІ

Столичні борці з педофілами переконують, що впіймали майора СБУ – ЗМІ

Активісти стверджують, що затримали педофіла-сбушника

Ні міліціонери, ні СБУ не підтверджують інформації про статус чоловіка.

У Києві борці з педофілами переконують, що впіймали на гарячому майора СБУ. За їхніми словами, він хотів "звабити" 15-річного хлопця, а коли його зловили, погрожував посвідченням. Щоправда, ні в міліції, ні в СБУ не змогли підтвердити, що чоловік службовець.

До активістів антипедофільского руху звернувся 15-річний Максим, якому на сайт знайомств почали писати не ровесниці, а чоловіки у віці з недвозначними натяками, пишуть Вести.

Особливо проявляв активність чоловік, який хвалився безліччю молодих коханців. Активісти попросили Максима призначити з ним зустріч.

"Підліток заручився нашою підтримкою і домовився зустрітися з потенційним педофілом на станції метро "Палац Україна". На зустріч прийшов неохайний чоловік з сильним запахом алкоголю. Хлопчина повів його нібито в свою квартиру, а він по дорозі знову завів розмову про інтим. Все це ми знімали на камеру", - розповів учасник руху Валерій Тронц.

Після того, як борці з педофілами обступили чоловіка, він почав погрожувати посвідченням працівника СБУ. Але це не спинило активістів, які викликали "Беркут".

Чоловіка відправили в Голосіївське РУВС, де на нього завели справу.

Офіційно в СБУ не коментують цю інформацію. А в МВС заперечують, що затриманий - співробітник СБУ. Вони переконують, що йому загрожує до 5 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що в Англії педофіл з ВІЛ зґвалтував 55 хлопчиків і зняв це на відео. Ґвалтівник разом з партнером шукали своїх жертв через соціальні мережі.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Проблема педофілії
Наступна публікація