Столична міліція тиждень не може розгледіти на відео колір авто, яке збило насмерть 7-дівчинку

Столична міліція тиждень не може розгледіти на відео колір авто, яке збило насмерть 7-дівчинку

Дитина загинула на місці / Фото: ТСН.ua

Батьки просять небайдужих допомогти знайти горе-водія.

Слідство тиждень не може встановити навіть точний колір автомобіля, який збив дівчинку 9 травня на вулиці Булаховського у Києві. Тоді на околиці міста на шаленій швидкості машина збила 7-річну дівчинку, - йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

9 травня близько десятої вечора сімʼя повертались із прогулянки. Сина та доньку жінка тримала за руки. На камерах спостереження видно, як жінка з двома дітьми збирається перейти дорогу, але щойно вони виходять на проїжджу частину, - машина вириває дитину з рук матері. Дівчинку відкинуло на 8 метрів. Смерть настала миттєво. З місця трагедії водій одразу втік. Слідство з'ясувало, що це була "Ауді Q7". Машина їхала зі швидкістю 140 кілометрів на годину.

Минув уже тиждень, але міліція досі не знає, хто був за кермом, навіть точний колір машини не встановлено. Слідчий, який веде цю справу, по телефону відмовився із журналістами говорити і відправив у центр громадських звʼязків. Прес-служба міліції запевняє, що слідство робить усе можливе.

Слідчі досі не знайшли водія-вбивцю дівчинки у Києві

Слідчі досі не знайшли водія-вбивцю дівчинки у Києві

Матір вбитої дівчинки каже, що вздовж вулиці Бухаловського, де збили її доньку, встановлено близько 15 камер спостереження. Слідство відео вилучило, однак розгледіти нічого не можуть.

Всіх, хто знає про пригоду або бачив подібне авто з розбитим правим бампером, родичі просять повідомити про це.

Нагадаємо, що раніше на Прикарпатті водій відправив на той світ 15-річну дівчину, а двох дітей - до реанімації

Кореспондент ТСН Алла Хоцянівська.

Повʼязані теми:

Наступна публікація