Стали відомі перші подробиці стрілянини в центрі Києва

Стали відомі перші подробиці стрілянини в центрі Києва

На місці події прибули два наряди патрульної поліції. / Фото: Фото Валерії Ковалінської/ТСН

Зловмисник вистрілив у хлопця під час зборів анархістів. 

Під час стрілянини на Симона Петлюри, 10, у центрі Києва з травматичної зброї поранили хлопця.

Він живий, шпиталізований у відділення політравми Київської міської клінічної лікарні № 17, повідомляє у Facebook журналіст Влад Антонов.

Стрілянина сталася під час зборів лібертатних активістів з анархістської організації "Чорная Радуга". ТСН намагалася вийти на зв'язок з активістами, але вони поки що відмовляються від коментарів.

На місці події перебувають два патрулі поліції, очікується приїзд опергрупи.

"Стріляли мінімум тричі з травматичної зброї. Одна куля влучила в живіт, інші - в бік і в руку. Там було якесь зібрання молодих людей... неформальні збори. Коли ми прибули на місце події було багато людей різних течій. Близько 40 осіб. Хтось намагався втекти", - розповів ТСН інспектор патрульної поліції Сергій Багаліка. 

У центрі Києва сталася стрілянина

У центрі Києва сталася стрілянина

Працюю на Петлюри: стрілянина в самому центрі Києва. Через 8 хвилин на місці. Поранений хлопець, госпіталізують у 17 політравму...

Опубліковано Владом Антоновим 10 грудня 2015 р.

Нагадаємо, що пізно ввечері 9 грудня СБУ провела спецоперацію в результаті якої була припинена діяльність диверсійно-розвідувальної групи, що діяла у низці міст України, в тому числі в Києві. СБУ затримала двох громадян Росії і трьох громадян України. Ще один з членів ДРГ пручався. В результаті стрілянини двоє співробітників спецпідрозділу "Альфа" отримали поранення, один з них пізніше помер, а диверсант був знешкоджений.

Повʼязані теми:

Наступна публікація