Спроба встановити жіночий рекорд у Києві закінчилася грандіозним провалом

Спроба встановити жіночий рекорд у Києві закінчилася грандіозним провалом

Трибуни на "Олімпійському" були майже порожніми

Замість обіцяних 50 тисяч на НСК "Олімпійський" прийшло не більше двох.

50 тисяч жінок на одному стадіоні. Такий рекорд на честь жіночого свята 9 березня обіцяли, але не встановили у столиці.

Організатори сподівались влаштувати наймасштабніше у світі жіноче шоу. Натомість вийшов чи не наймасштабніший провал, повідомляє ТСН.19:30. Із обіцяних 50 тисяч зібрали менше двох. Та й то - разом із чоловіками. Але найголовніше - далеко не усі отримали весняний і святковий настрій.

На стадіон "Олімпійський" чоловіків не пускали, бо тут мали встановити рекорд. 50 тисяч жінок в одному місці й в один час. Від такої перспективи не в захваті ані чоловіки, ані ті, хто йде на рекорд. Але деякі чоловіки все ж таки прорвалися на жіночу територію.

Ось тільки усередині всіх чекає сюрприз - порожні трибуни. Замість п'ятдесяти тисяч рекордсменок на свято прийшло не більше двох. Та й тим досхочу натанцюватися під виступи музикантів не дають.

Народу мало, стверджують відвідувачки, бо погода підвела. Ще й за вхід гроші брали - від 20 до вісімдесяти гривень. Але ті, хто грошей не пошкодував, про сумне воліють не думати.

"Скільки б жінок не було на стадіоні - рекорд вдасться. Книга рекордів України його зафіксує", - каже організатор акції Ольга Черткова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Киянки промарширували столицею проти 8 березня, вимагаючи помилувати Pussy Riot

Щоправда, навіть цього нечисленного досягнення дочекалися не всі. Хтось замерз, хтось образився і пішов.

"Нас образили – пересадили у сектор без вина. Шоу ніяке, ми вирішили піти", - типове пояснення дівчат, які прийшли встановлювати рекорд.

У столиці встановили наймасштабніший провал

У столиці встановили наймасштабніший провал

Повʼязані теми:

Наступна публікація