Спроба №2: суд знову спробує винести рішення щодо запобіжного заходу для "азовця" Краснова

Спроба №2: суд знову спробує винести рішення щодо запобіжного заходу для "азовця" Краснова

Фото: УНІАН

Захист Краснова вважає звинувачення щодо держзради та підготовки теракту необгрунтованими

Сьогодні, 26 квітня, Шевченківський суд столиці має оголосити рішення щодо запобіжного заходу для голови цивільного корпусу батальйону "Айдар-Крим" Станіслава Краснова.

Це вже другий день, коли суд спробує прийняти рішення, чи залишати Краснова під вартою, як того вимагають прокурори, а чи ж звільнити, йдеться в сюжеті ТСН. Ранок.

Вчора, 25 квітня, Краснов знепритомнів у залі суду та був госпіталізований, втім все ж повернувся на засідання після обстеження. Суддя у справі Краснова пішов до нарадчої кімнати вже пізньої ночі.

При цьому, адвокат Краснова вважає, що обґрунтованої підозри його підзахисному.

"Нема обґрунтованої підозри, яка б існувала  віднсоно Краснова стосовно державної зради та підготовки терористичного акту" – сказав адвокат Леонід Сіваков.

В свою чергу звинувачення наполягає на продовженні утримання під вартою Краснова, поза як звинувачення за статтею "Державна зрада" не передбачає іншого запобіжного заходу.

Нагадаємо, Краснова затримали два місяці тому за звинуваченням у незаконному зберіганні зброї, а пізніше йому інкримінували державну зраду та підготовку до теракту.

При цьому, Станіслав Краснов оголосив сухе голодування. Про це він заявив під час судового засідання у понеділок, 25 квітня.

"Останні дні воду не п'ю. Я дуже погано себе почуваю, у мене тиск, болить голова, зір погіршився", - повідомив Краснов.

За його словами, загалом він голодує вже 13 днів, а воду не п'є третій день.

Повʼязані теми:

Наступна публікація