Сотні киян простоюють години в очікуванні міської електрички на напівзруйнованих платформах

Транспорт запізнюється найчастіше у години-пік.

У Києві міська електричка, яка стала чи не єдиним порятунком у снігопади, дає суттєві збої у роботі.

Про це повідомила ТСН.ua користувач мережі Facebook Katya Pavlenko.

"Для більшості жителів спальних районів (таких як Троєщина, Виноградар), це єдиний спосіб дістатися до найближчої станції метро, роботи, навчальних закладів, тощо.
Проте, останнім часом, даний вид транспорту почав все частіше дивувати своїми "сюрпризами"", - зазначила вона.

"Наприклад сьогодні, 29 березня 2013 року, на станцію міської електрички Вишгородська, потяг мав прибути о 8.41 у напрямку Петрівки, та, на жаль, люди змушені були чекати аж до 9.25 (час затримки може коливатися від 15 хвилин до години, а то й більше)! Про яку пунктуальність може іти мова? За цей час на платформі, яка знаходиться на рівні 4-5 поверху будинків скупчилося понад 200 людей", - йдеться у повідомленні.

Katya Pavlenko додає, що залізнична платформа стоїть на залізобетонних підпорках, і деякі бетонні частини просто обвалюються. "Більш того, 2 з 4 підйомів на платформу взагалі не обладнані, сходинки не прочищені і на цих ділянках люди в зимовий час дуже часто травмуються. Чи безпечно користуватися таким швидкісним видом транспорту (враховуючи стан платформ і кількість людей, які на них перебувають) і чому міська електрична хронічно не дотримується графіку курсування, змушуючи людей запізнюватися?", - риторично запитує читачка ТСН.ua.

Нагадаємо, що міська електричка у ранкові та вечірні години-пік, особливо під час "сніжного колапсу", стала чи не єдиним зручним та швидким видом транспорту. За розкладом у будні дні електричка курсує з інтервалом у 15 хв.

Повʼязані теми:

Наступна публікація