Шахраї з 90-х знову почали "кидати" на гроші довірливих киян

Шахраї з 90-х знову почали "кидати" на гроші довірливих киян

Валютні шахраї безсоромно обманюють людей / Фото: telegraf.by

Коли "засинають" банки, активізуються валютні шахраї.

Валютні шахраї з "лихих 90-х" знову почали працювати на вулицях столиці. Рано вранці та пізно ввечері, коли банки та обмінники закриваються, на вулиці виходять "міняли". У людних місцях вони купують долари, але набагато дешевше, ніж потрібно, пишуть Вести.

"Вранці я забіг обмін валют, який знаходиться в торговому центрі біля метро "Житомирська". Дуже поспішав на роботу. Тому часу піти в банк просто не знайшлося. Охоронець, який чергував біля обмінника, порадив звернутися в ще один, за рогом. А там якраз стояв чоловік, дуже схожий на міняйла. Він запропонував курс 8,13, це на дві-три копійки більше, ніж продавали в банках. Взяв долари, потім довго перераховував гривні. Зверху лежали двохсотки, потім сотні, далі йшли дрібніші купюри. У цей момент з'явився якийсь чоловік, сказав, що валютні операції проводити незаконно. Тоді шахрай сунув мені пачку з грошима в руки і втік", - розповів виданню Іван із Києва.

При перерахунку виявилося, що "мінала" гарно нажився на хлопцеві. В руки він йому дав "цілу" сотню. А через деякий час на місце шахрая прийшов новий чоловік, який також вишукував жертву.

Жертви шахрайств у міліцію не скаржаться – не вірять, що щось можна довести.

Нагадаємо, що лихі 90-ті повертаються в Україну: "хлопці на спортивках" пускають в хід кастети, пістолети та сокири. Українці були впевнені, що час криміналу вже пройшов, але останні події в Україні показують, що ні. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація