Розстріляний у Києві підприємець міг мати бізнес у Москві

Розстріляний у Києві підприємець міг мати бізнес у Москві

Наразі у справі більше чуток і домислів, ніж фактів.

Застреленим напередодні в центрі Києва в машині Mercedes є 52-річний бізнесмен Олександр Ряжев. Такою є власна інформація журналістів, правоохоронці ж на коментарі дуже скупі, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Також неофіційні відомості свідчать, що вбитий був власником ресторанів в Одесі, Києві та Москві. У столичному закладі, який пов'язують із Ряжевим, говорити про загиблого відмовилися. В Одесі в ресторані на березі моря запевнили, що підприємець уже декілька років не є власником закладу. За місцем реєстрації вбитого стає відомо, що частина його нерухомого майна заарештована за рішенням суду. Сусіди кажуть, що не бачили власника вже дуже давно, а сам він був "такий, із крутих".

Правоохоронці з'ясували особу чоловіка, якого напередодні розстріляли у власному авто

Правоохоронці з'ясували особу чоловіка, якого напередодні розстріляли у власному авто

Політичної складової у справі поки не простежується. У 2007 році Ряжев балотувався до Верховної Ради за списком партії "Аграрна Україна", але в депутати не потрапив. Хатня робітниця Галина розповідає, що загиблий був людиною привітною. "Вони одесити, а тут знімають квартиру. Вони хороші люди", - каже вона. Друг дитинства припускає, що Олександра вбили через помсту, пов'язану з бізнесом. А правоохоронці одразу вночі озвучили перші версії: професійну діяльність і особисте життя. Мовляв, це стандартне відпрацювання на перших етапах слідства, жодні інші версії при цьому не відкидаються.

Як уже повідомлялося, стан поранених дітей, яких госпіталізували, вже стабільний - дівчинку виписали з лікарні і вона повернулась разом із мамою додому. 5-річний Дмитро досі під наглядом лікарів, його життю вже нічого не загрожує.

Кореспондент ТСН Валерія Ковалінська

Повʼязані теми:

Наступна публікація