Родзинкою фестивалю стали майстер-класи гуру кавової індустрії Гвіліма Девіса.
Фестиваль кави "Artisan Coffee Festival" зібрав справжніх цінителів ароматного напою на території арт-заводу Платформа, а водний партнер свята "Небесна Криниця" пригощала всіх учасників та гостей якісною водою, яка розкриває всю повноту смаку.
Свято кави об'єднало кращих баристів країни, які демонстрували свою майстерність, ділились ексклюзивними рецептами частували гостей кавою та водою "Небесна Криниця" і просто створювали теплу та смачну атмосферу з ароматом кави
Родзинкою фестивалю стали майстер-класи гуру кавової індустрії Гвіліма Девіса. Два дні, чемпіон світу серед бариста дивував гостей секретами приготування смачної кави. Головний з яких – "Якісна вода – основна складова довершеного напою". Іменитий бариста розповів, що філіжанка кави на 98% складається з води, якість якої визначає смакові характеристики напою не менше ніж сорт кавових зерен та продемонстрував унікальні способи приготування запашної кави на воді "Небесна Криниця".
Крім того, справжні поціновувачі кави не уявлють собі цей ароматний напій без склянки води. Адже саме ковток води дозволяє відчути справжній смак кави. "Воду, що подається до кави п'ють маленькими ковтками, розподіляючи її так, щоб склянки вистачило на всю кружку." - діляться знаннями закохані в каву знавці своєї справи і наголошують: "готуючи каву не забувайте про якість води".
"Artisan Coffee Festival" став справжньою платформою для діалогу між професіоналами в світі кави та звичайними любителями цього напою, де кожен гість свята зміг перейняти унікальний досвіт кавових експертів і скуштувати ексклюзивні напої, приготовлені на якісній воді "Небесна Криниця".