Протестувальники припинили блокування в'їздів до Києва

Протестувальники припинили блокування в'їздів до Києва

Фото: УНІАН

Рух наразі здійснюється без обмежень.

Власники автомобілів з іноземною реєстрацією припинили блокування в'їздів до Києва.

Про це повідомляє Укравтодор у своєму Facebook.

"Увага! Рух транспорту відновлено! Рух автотранспорту на під'їзних шляхах до Києва здійснюється без обмежень", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, власники автомобілів з іноземною реєстрацією планували продовжувати протести на трасах до 20.00. На запитання, чи учасники акції знову збиратимуться й палитимуть шини, він сказав: "Ви можете не сумніватися. І, напевно, не лише на околицях Києва. Тому що це, вже я бачу, на сьогодні абсолютно не дієво для них".

Зазначається, що йдеться про продовження акцій сьогодні на Житомирській, Одеській та Бориспільській трасах. 

24 січня, на в'їздах до Києва близько 200 людей брали участь в акції щодо врегулювання транзиту автомобілів з іноземною реєстрацією, рух транспорту було ускладнено.

Протестувальники вимагали від Верховної Ради поквапитися з ухваленням закону про зміни до Митного кодексу, який передбачає пом'якшення умов пересування на автомобілях з іноземною реєстрацією. Люди частково заблокували дороги на п'яти напрямках та підпалювали шини. Через дії пікетувальників утворилися затори, а іншим автомобілістам довелося запізнитися на роботу. Повз пікетувальників проїжджала і військова техніка. 

Згодом активісти перемістилися до центру Києва та продовжили акцію під Кабінетом міністрів. 

Активісти заблокували дороги до Києва

Активісти заблокували дороги до Києва

Повʼязані теми:

Наступна публікація