Прокуратура не знайшла алкоголю в крові сбушника на Infiniti

Прокуратура не знайшла алкоголю в крові сбушника на Infiniti

В крові СБУшника не знайшли алкоголю. / Фото: Киевское управление ГСЧС

Повторна експертиза підтвердила, що працівник СБУ, який влаштував криваву аварію в Києві, не був п'яний.

Повторний аналіз не виявив алкоголю у крові працівника СБУ, який влаштував криваве ДТП на Інтернаціональній площі в Києві.

Про це повідомив прокурор Центрального регіону з нагляду за дотриманням законів у військовій сфері Юрій Війтєв. Після аварії, у водія автомобіля Infiniti, який виявився працівником СБУ, взяли аналіз крові для перевірки на наявність алкоголю. Однак тоді експертиза нічого не виявила.

Прокуратура попросила провести повторний аналіз, втім результати не змінилися. За словами Війтєва, працівник СБУ, який влаштував аварію, відповість перед законом за вчинок незалежно від результатів аналізу його крові.

Крім того, в ході досудового розслідування буде перевірено дотримання вимог інструкції з виявлення у водіїв ознак алкогольного сп'яніння співробітниками медустанови, в яке з місця ДТП був доставлений передбачуваний винуватець події.

Нагадаємо, що скандальна аварія сталася 22 червня на Інтернаціональній площі в Києві. Тоді в аварію потрапили 4 автомобілі, один із яких Infiniti, за кермом якого їхав працівник СБУ. В результаті ДТП загинули 2 людини.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аварії
Наступна публікація