Пожежа на "Героїв Дніпра" ліквідована: жертв немає

Пожежа на "Героїв Дніпра" ліквідована: жертв немає

Ринок біля "Героїв Дніпра" залишився без головного павільйона / Фото: sovet.kidstaff/dima2013

Вогонь поглинув центральний павільйон ринку.

Велика пожежа на ринку поблизу метро "Героїв Дніпра" вже майже ліквідована. Рятувальники наразі гасять маленькі осередки вогню та починають рахувати завдані полум'ям збитки, повідомляє з місця події кореспондент ТСН.

Пожежники поки що уникають коментарів про ймовірні причини займання. Не говорять вони також і про обставини ліквідації та площу, котру охопив вогонь.

Достеменно відомо лишень, що постраждалих внаслідок НП немає.

За словами очевидців, охоронці ринку спершу повелися неадекватно. Вони забороняли допомагати їм у ліквідації вогню та зволікали зі зверненням до пожежників.

Коли врешті рятувальники прибули на місце події, вони зіштовхнулися з іншою, доволі типовою для вітчизняних ринків проблемою – відсутністю можливості проїхати ближче до охопленого вогнем об'єкта. Всі шляхи були перекриті кіосками та крамницями.

Пожежникам довелося перекидати рукави для подачі води через дахи таких споруд. Попри ці перешкоди, з ліквідацією полум'я фахівці впоралися досить оперативно.

На місці пожежі працювали щонайменше 10 машин пожежної служби.

За приблизними підрахунками очевидців, вогонь охопив близько 300 кв. метрів торгових приміщень.

Внаслідок пожежі 11-й павільйон ринку вигорів повністю. Це – центральний павільйон на ринку. Він найбільший за площею та висотою. Приміщенні займало приблизно 1/5 частину торгової території всього ринку.

За ліквідацією пожежі в сльозах спостерігав натовп людей. Це були власники торгових місць в охопленому вогнем приміщенні. У полум'ї згорів увесь крам.

Раніше повідомлялося, що торговці нарікали, ніби ринок загорівся внаслідок підпалу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація