Попов задоволений, що депутати нарешті почали вирішувати проблеми Києва

Попов задоволений, що депутати нарешті почали вирішувати проблеми Києва

Попов: закон про вибори необхідний Києву / Фото: etgfc.com

Голова КМДА вдячний депутатам, які змогли переступити через свої амбіції.

Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов позитивно ставиться до прийняття в першому читанні проекту постанови про вибори у Києві.

Про це він заявив, відповідаючи на питання журналістів.

"Невирішеність питання про місцеві вибори в Києві створила б додаткову напруженість у суспільстві. Тому наполегливість народних депутатів, які ініціювали прийняття потрібного для Києва закону, можна тільки вітати", - заявив Попов.

За словами градоначальника, він зустрічався з народними депутатами, яких підтримали кияни, відразу після виборів, і закликав їх сприяти законодавчому врегулюванню насущних проблем Києва, в тому числі проблеми бюджету та розвитку місцевого самоврядування.

"Я вдячний народним депутатам, які нарешті змогли переступити через амбіції і відволіклися від політичної боротьби, незважаючи на приналежність до різних політичних сил, змогли об'єднатися для вирішення проблем міста, в якому вони живуть. Від імені всіх киян закликаю їх найближчим часом підготувати і винести на голосування законопроекти, спрямовані на вирішення інших, не менш гострих проблем столиці. Зокрема, проблеми вилучень з київського бюджету і захисту історичної спадщини Києва", - акцентував голова КМДА.

Як повідомлялося, на пленарному засіданні 21 березня Верховна Рада прийняла за основу проект постанови про призначення чергових виборів депутатів Київської міської ради та Київського міського голови на 2 червня 2013 року. Проект підготували депутати-кияни від партії УДАР В. Кличко, В. Ковальчук і В. Карпунцов.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Рішення Верховної Ради
Наступна публікація